Wave design afzuigkappen

De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als dit u aanspreekt, dan laten wij u kennis maken met een belangrijk meubelstuk, de afzuigkap.

Eilandafafzuigkap

Hoogwaardige afwerking
doorgevoerd tot in het kleinste detail
De modellen 2027, 2109, 2175, 2610, 2611 en 2617 hangen aan stalen draden en spindels waardoor ze nauwelijks verbinding met het plafond maken. De basisvormen zijn eenvoudig en de afwerking verfijnd. De verlichting is warm en sfeervol. Er wordt gespeeld met verschillende kleuren en materialen waaronder koper en leder. De esthetische pluspunten zorgen ervoor dat deze modellen een lust voor het oog zijn en een welkome aanvulling in iedere moderne keuken.
Zonder techniek heeft het ontwerp voor Wave geen waarde. De krachtige zuiverende werking van het plasmafilter in deze modellen en de ideale positie boven de kookplaat zorgen voor een maximale afzuigcapaciteit.


Hoogwaardig RVS
In de collectie zijn ook de tijdloze modellen 2238, 2065 en 2363 opgenomen. De verwerking van hoogwaardig RVS, sfeervolle spots en een krachtige motor geven de strakke ontwerpen extra glans, zonder afbreuk te doen aan de kalme uitstraling. Geraffineerde designtoevoegingen zorgen voor chique elementen in een uiterlijk eenvoudig geheel.
De 2238, 2065 en 2363 kunnen worden aangesloten op afvoerkanalen eventueel in combinatie met externe motoren. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor een systeem met recirculatie. Hiervoor zijn koolstoffilters of een plasmafilter beschikbaar.

Wandafzuigkap

Geen verbinding met het plafond
Na het succes van de eilandmodellen, hebben de ontwerpers de gedachtelijn doorgetrokken in het design van de wandmodellen. De modellen hebben geen verbinding met het plafond. Sommige modellen lijken zelfs geen verbinding te hebben met de wand. De afzuigkap voegt zich hierdoor als een natuurlijk element aan de overige meubelstukken in de keuken. Sfeervolle verlichting, kleuren materiaal combinaties en de verfijnde afwerking maken de afzuigkap tot een eyecatcher. Door de plasmafilter in de afzuiging en de positie aan de wand, direct boven de kookplaat worden kookgeuren maximaal geëlimineerd.

Downdraft

Zoek. Zoek nog eens. En vind.
Ingenieuzer kan een afzuiging niet worden weggewerkt. In 2003 introduceerde Wave als eerste in Nederland de downdrafts. Met de voortschrijdende kennis van ontwerp en luchttechniek heeft Wave zijn modellen in de daaropvolgende jaren nog verder verfijnd. Ze vormen het doeltreffende antwoord op de vraag naar een goedwerkend afzuigsysteem dat volledig in de keuken is weggewerkt. De belangrijkste verschillen in het huidige aanbod zitten in de mate van zichtbaarheid. Het minst zichtbaar is de downdraft die volledig is verzonken in het keukenblad en waarvan de top met het werkbladmateriaal is afgewerkt. Alleen wanneer afzuiging nodig is, worden deze modellen zichtbaar. Bij twee modellen van de Wave Downdraft blijven tijdens het koken in het werkblad verscholen en bewijzen vlak in het blad hun meerwaarde.

Geen afvoer naar buiten
Het verlies van kastruimte is bij een downdraft tot een minimum te beperken door deze aan te sluiten op een platte plintmotor en platte afvoerkanalen. De combinatie met een extra platte plasmafilter geeft nog twee bijkomende voordelen: een zeer eenvoudige installatie en capaciteitswinst, omdat er geen afvoer naar buiten hoeft te worden aangelegd.

Inbouwunits

Functionaliteit en ruimtelijkheid
Met de collectie inbouwunits biedt Wave het beste in functionaliteit en ruimtelijkheid. De nadruk ligt op techniek. De modellen zijn eenvoudig te monteren in bovenkasten, waardoor de afzuiging volledig opgaat in het interieur. Ook motor en afvoer zijn ontwikkeld met het doel zo min mogelijk kastruimte in te nemen. Het design van de keuken blijft met de keuze voor een inbouwunit bovendien onaangeroerd. Ook kleur, verlichting en maatvoering zijn eenvoudig en tegen lage kosten aan te passen. Net als bij de plafondunits kunnen ze geschakeld worden met extra sets LED-lampen in de rest van de keuken. De verlichting heeft dan in de hele ruimte dezelfde warmte.

Best denkbare niveau
De inbouwunits van Wave functioneren zowel met afvoer naar buiten als met een koolstof- of plasmafilter. Doordat de unit ongeveer 70 centimeter boven de kookplaat en tegen de wand hangt, functioneert deze op het best denkbare niveau.

Plafondunit

Eindeloze mogelijkheden
Functioneel, trendy, ruimtelijk en naar eigen smaak samen te stellen. De serie plafondunits van Wave biedt haast eindeloze mogelijkheden. Alle modellen worden volledig in de keuken geïntegreerd en vallen op door het gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in te bouwen in een kleine ruimte. Niet alleen het stucwerk blijft intact, ook de lichtlijnen van het plafond kunnen na plaatsing onaangetast blijven. Elk model kan bovendien worden aangesloten op een goed afvoersysteem bestaande uit strakke kanalen.

Custom Made
De plafondunits kunnen ook recirculeren. Wel zo prettig, omdat het systeem de energie in huis houdt en voorkomt dat er afvoerkanalen moeten worden aangelegd. Voor deze optie zijn passende koolstoffilters of een plasmafilter beschikbaar Wave laat zijn plafondunits volledig opgaan in het interieur en design van de keuken. Maar er is meer mogelijk. Met de online configurator ‘Wave Custom Made’ varieert eenieder naar eigen smaak met kleur, materiaal, maatvoering, verlichting en inbouwdiepte. Maatwerk tot op de millimeter, persoonlijker wordt een afzuigkap niet meer.

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com