Vloeren, PVC vloer, tegels, laminaat, linoleum

Tegel vloeren

 

Het ruime assortiment vloeren is te zien in de showroom van Keuken & Bad Almelo

Keramische tegels werden vroeger vooral functioneel gebruikt voor ruimtes zoals de badkamer, het toilet en de keuken. Tegenwoordig worden tegels ook voor de andere kamers van een woning gebruikt. Tegels zijn namelijk niet alleen praktisch, hygiënisch, makkelijk te onderhouden en duurzaam. Ze zijn ook gemaakt van natuurlijke materialen en dat is zeer populair.

Tegels kunnen de natuur ook letterlijk nabootsen. Er zijn bijvoorbeeld tegels met de optiek van houtnerven, marmer, graniet of leisteen. In deze rubriek kunt u zich laten inspireren, informeren en gratis brochures aanvragen over tegels.

 

Avonturo 

De moderne kleuren van Las Vegas - geïnspireerd door cocktails in de wereld - bieden een hoge kwaliteit en trendy design opties voor de woonkamer, keuken en badkamer. De tegels dit een houtlook hebben, als gevolg van hun natuurlijke eigenschappen, een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele houten parket, zonder af te doen aan de warme en gezellige uitstraling. Een innovatieve vloer voor een nieuwe levensstijl.

 

 

PVC Vloeren
Sterk, praktisch en hygiënisch. En modern vinyl biedt ook nog eens een enorm scala aan dessins: van stralende kleuren, abstracte patronen en zwart-wit tot perfecte imitaties van natuurlijke materialen als hout en steen. Het voelt bovendien goed aan, met zacht comfort onder de voeten en allerlei afwerkingen waardoor de gevoelsgewaarwording aansluit bij het uiterlijk. Vinyl is slijtvast, waterbestendig en makkelijk te reinigen: de moderne keuze voor een moderne levensstijl.
 
 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com