trends 2018

Groen, aardetinten, handgemaakt maar ook industriële metalen goud en koper, vormen de keywords in ETHNIC NATURE, een trend die geïnspireerd is op etnische culturen en tropische natuur. Minder exotisch, maar zeker niet minder spannend is MONOCHROME: een terugkerende trend met steeds een ander accent. MONOCHROME staat voor ton sur ton, waarbij we een combinatie van verschillende materialen en structuren zien, en een uitgesproken vormentaal. Denk aan ultramat Fenix NTM® en hoogglans keramiek, en structuren met diagonale effecten ...

Inspiratie voor de inrichting haalt de leverancier uit alles wat ons wonen en leven beïnvloedt: mode, natuur, auto’s, architectuur, meubels. Een eigen team van materiaaldeskundigen, branchekenners en marketeers vertaalt die trends vervolgens naar de Nederlandse keukenbranche, en  ontwikkelt materialen, kleuren en producten die niet alleen actueel maar ook onderscheidend zijn. Moodboards inspireren u én uw klant, en laten zien welke ‒nieuwe, maar ook bestaande ‒ materialen, structuren en kleuren perfect passen in de trends.
 

In house4kitchen neemt ETHNIC NATURE een prominente plek in en ook het stoere MONOCHROME zal niet ontbreken. De stand vol nieuwe maatwerkkleuren, kranen, spoelbakken en wandplanken brengt u zeker op creatieve ideeën!

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com