Siemens iQ700 serie

iQ700 inbouwapparatuur


Stijlvol, snel en gemakkelijk te bedienen: met de Siemens iQ700 inbouwapparatuur houdt u tijd over voor de dingen die voor u het belangrijkst zijn. Dankzij het moderne design met uniform ontworpen voorzijde bereikt u met iedere opstelling een opvallend resultaat, dat niemand onbewogen laat. Koken wordt dankzij de innovatieve functies van de iQ700 serie eenvoudiger dan ooit, met hetzelfde perfecte resultaat dat u van Siemens gewend bent.

iQ700 bakovens en stoomovens

 

Alle ovens uit de iQ700 serie bevatten verschillende innovatieve bakfuncties. De iQ700 lijn biedt een uitgebreid assortiment aan ovens; van de tijdbesparende varioSpeed bakoven en de bakoven met fullSteam, die alle gezonde mogelijkheden van een volwaardige stoomoven biedt.

iQ700 inbouw koffievolautomaten

Één apparaat voor al uw koffiewensen, met een design dat naadloos past in de iQ700 lijn. Voor ieder kopje koffie dat u wilt zetten hebben de koffievolautomaten uit deze serie de geschikte functie. Zo geniet u makkelijk en snel van de perfecte koffie.

iQ700 inbouwvaatwassers

De snelste en meest flexibele vaatwasser ooit. De innovatieve technologie maakt vaatwassen moeiteloos en tijdbesparend. Belangrijker nog: de vaat is altijd perfect gereinigd en gedroogd.

iQ700 kookplaten

De unieke flexibiliteit en innovatieve verwarmingstechniek van de kookplaten uit de iQ700 serie maken een geheel nieuwe manier van koken mogelijk. Zo past u het kookoppervlak eenvoudig naar wens aan zorgen verschillende sensoren ervoor dat aanbranden en overkoken tot het verleden behoren. Ervaar zelf hoe het is om te koken met maximaal gebruiksgemak.

iQ700 warmhoudladen

De warmhoudlade is uiteraard ideaal voor het voorverwarmen van kopjes en borden, maar wist u dat u deze ook perfect kunt gebruiken voor het warmhouden van gerechten of het koken op lage temperatuur? Zo heeft u nog meer gemak en flexibiliteit in de keuken.

iQ700 afzuigkappen

Ongeacht wat u kookt, de lucht in uw keuken blijft schoon en fris. Deze krachtige afzuigkappen reguleren automatisch de ventilatie en zijn dankzij het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel eenvoudig in gebruik.


Alle Home is where your app is 

De oven voorverwarmen terwijl u naar huis rijdt, of in de supermarkt even snel kijken of er nog melk in de koelkast staat; het kan met Home Connect. Met de Siemens Home Connect app bedient u eenvoudig de belangrijkste functies van uw iQ700 inbouwapparatuur (indien uitgerust met Home Connect) en ziet u in een oogopslag wat de status van uw apparaat is. Geef in de app simpelweg door welke was u wilt doen of hoe vuil uw vaat is, Home Connect doet de rest.

 

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com