Rotpunkt keukens

Design

Een keuken ontwerpen betekent vooral: Oog hebben voor ontwikkelingen. Niet klakkeloos trends volgen maar zorgvuldig onderzoeken en nieuwe productielijnen vorm geven. Dit is de basis voor een succesvol ontwerp dat in alle opzichten voldoet aan uw wensen.

Klassieke houten keukens
Wij bieden u gelakte, gefineerde fronten en houten uitvoeringen in veel verschillende kleuren en decoren.

Een klassieke houten keuken hoeft niet oubollig te zijn. Ons assortiment bestaat uit tijdloze en hoogwaardige producten die verfijnd zijn en voorzien van een mooi design.

 

Kwaliteit
Moderne techniek in combinatie met ervaring, kenmerken de voortgang in onze planning en productie. Zo ontstaan keukens van hoge kwaliteit niet enkel in hun design en functionaliteit maar evenzo in duurzaamheid. Keukens die aansluiten bij uw wensen.

Kunststof

Onze kwalitatief hoogwaardige kunststoffronten zijn onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Functionaliteit en design gaan hand in hand.

Duurzaam, sterk en een zeer goede prijs-product verhouding, dat stralen onze kunststof keukens uit. Daarbij komen een modern, tijdloos design en hoge functionaliteit.

Oak Line Edition 

Hout is een materiaal met karakteristieke eigenschappen. Onze Oak Line Edition laat ze zien.

Onze Oak Line Edition maakt hout een belevening. De klant ziet de kwaliteit van het verwerkte materiaal in vintage look; rustiek en toch hedendaags, individueel en modern, natuurlijk, licht opgeruwd, ruw geslepen of intensief bewerkt.

Lak
Een keuken met hoogglans gelakte fronten.

In deze hoogglans gelakte keuken kunt u zich spiegelen, letterlijk en figuurelijk. Met Hoogglans lak brengt u accenten aan in uw keuken. De kleuren zijn helder en licht, en tegelijkertijd gemakkelijk in onderhoud, ook bij intensief gebruik. Hoogglans gelakte keukens zijn keukens voor echte individualisten. Een kwestie van karakter.

Greenline

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com