Novellini

De beste tijd die u uzelf kunt gunnen is de tijd die u doorbrengt in één van de Novellini baden. Stel u hierbij een verkwikkende of juist een ontspannende ervaring voor, die effect heeft op lichaam en geest. Met de Novellini baden schenkt u uzelf een moment van pure relax en geeft u uw badkamer vorm waarbij kleuren, luxe en vormen samensmelten tot één geheel met een uitgesproken karakter.

Dankzij het chromolight kleurensysteem in het bad streelt u de zintuigen, krijgt u weer nieuwe energie of brengt u uw lichaam juist tot rust. Regel de luchtstroom met de specifieke programma’s van deze baden en geef u over aan een onvergetelijk moment. Het aanbod van wellness systemen die mogelijk zijn in de Novellini baden – functies, accessoires en opties – is bijzonder uitgebreid. Het is dan ook geen toeval dat een Novellini bad aan ieders wensen kan worden aangepast, specifieke programma’s zorgen hiervoor.

 

De douchewanden van Novellini zijn het toonbeeld van comfort en stijl. Dankzij de aandacht voor kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie is duurzaamheid één van de sterke punten van de Novellini douchewanden. Daarnaast zijn het ook unieke designobjecten die volledig op ieders wensen kunnen worden afgestemd. 


Onderhoudsgemak en veelzijdigheid zijn meerwaarden waardoor deze douchewanden ideaal zijn voor badkamers van elke grootte; ze passen op elke muur en in elke nis.
Om van de badkamer een stijlvolle ruimte met veel licht te maken is er bovendien een ruime keuze in profielafwerkingen en glassoorten voor de douchewanden. Dit maakt het aanbod van Novellini nog uitgebreider en maakt het mogelijk om een kwalitatief hoogwaardige douchewand te kiezen die volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Wasmachinekasten.

  
 Heeft u zich altijd al geërgerd aan die lelijke wasmachine in uw badkamer of op zolder? 
Met de SPACE collectie wordt hiervoor de perfecte oplossing geboden: design kasten voor uw wasmachine en droger.

Badkamermeubels.
 
Stijlvolle, moderne badkamermeubels van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden variëren van 
een meubel van 40 of 50 cm. diep en een inbouw of opbouw wastafel.  

U heeft keuze uit vier verschillende kleuren, zodat het meubel een harmonieus geheel vormt met de wasmachinekast en de rest van de badkamer.

 

 

 

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com