Keller keukens

 

Dat de kleur belangrijk is bij de keuze van een keuken behoeft geen uitleg. Persoonlijke smaak en de veranderende mode zijn van grote invloed op welke kleur het beste bij je past. Daarbij is het belangrijk dat er wordt gekeken naar de stijl van de keuken. Is het een landelijke, moderne of een design keuken? Is de keuken greeploos?


 
Naast de kleur, zit er ook verschil in afwerking. Wordt het een gelakte keuken of is melamine misschien een betere keuze?
 
Om u per model, stijl, persoonlijke smaak én leefomgeving voldoende keuze te geven, biedt Keller Keukens de volgende uitgebreide Colour Collections.

De MASTER Collection bestaat uit:
• negen actuele kleuren
• in zes afwerkingen
• met een goede onderlinge kleurmatch

Dit betekent dat je alle negen standaardkleuren kunt krijgen in de volgende zes afwerkingen:
• kunststof melamine
• folie
• zijdeglanslak
• structuurlak
• hoogglans kunststof
• hoogglanslak

Hiermee kun je de verschillende materialen in een keuken onderling combineren, want storende kleurverschillen behoren definitief tot het verleden. Bovendien zorgt de efficiency van dit systeem ervoor dat je alle keukens uit de MASTER Collection goed kunt aanpassen aan je persoonlijke budget. Jouw Keller keukenspecialist helpt je graag met het maken van de juiste keuze.

 

De COMFORT Collection bestaat uit een actueel assortiment keukenfronten. In deze collectie zijn ook bijpassende rompen, zijwanden, plinten en kap/lichtlijsten verkrijgbaar.

Landelijke keuken

Landelijke keukens kenmerken zich veelal door kaderdeuren met een nostalgisch uiterlijk. Het zijn de keukens die men vroeger veelal tegenkwam in de Nederlandse boerderijen. Een robuust uiterlijk, maar toch gezellig. 

 
Fronten
Bij keukenfronten wordt meestal gebruikt gemaakt van kaderdeuren. Dit geeft de keuken een nostalgisch uiterlijk, iets wat perfect past bij het landelijke leven van weleer. Als kleur ziet men veel hout terug alsmede lichte kleuren.


 
Aanrechtbladen
Robuuste werkbladen zoals natuursteen en composiet passen perfect bij een keuken in landelijke stijl. Liever een kunststof werkblad? Keller heeft diverse multiplex werkbladen met een steen-look.


 
Grepen
Een handgreep met een donkere gietijzer look past perfect bij landelijke keukens. Ook stalen keukengrepen met een wat grovere lasnaad passen goed bij dit type keuken.

Design keukens van Keller-kwaliteit. Met de grootste zorg gemaakt in onze eigen fabriek, gewoon hier in Nederland.
Strakke lijnen, gladde glanzende oppervlaktes en opvallende verlichting. Dat zijn enkele kenmerken van dit type keuken.


 

Fronten
Strakke keukenfronten met geen of slechts een kleine groef passen perfect bij een keuken in deze stijl. Hoogglanslak en zijdeglans- of structuurlak zijn bij uitstek geschikt als afwerking.
 

 


Aanrechtbladen
Vrijwel ieder aanrechtblad leent zich voor een design keuken.  Composiet of natuursteen in een donkere kleur hebben een mooi contrasterend effect met bijvoorbeeld hoogglanswit. Ook is het mogelijk om het werkblad in dezelfde kleur als het front uit te voeren.


 
Grepen
Strakke grepen in alu look of rvs look worden vaak toegepast op design keukens. Een greeploze keuken past natuurlijk ook perfect in deze categorie.

Greeploze keukens kunnen uitgevoerd worden in verschillende stijlen. Doch zijn de meeste van deze keukens in moderne design stijl. 


 
Hoogglans gelakte fronten komt men het meeste tegen in deze stijl, maar ook structuurlak en zijdeglanslak zijn mogelijk in het greeploze programma.

Een brochure kunt u middels deze link bestellen:

BROCHURE

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com