Ideal Standard

Collectie Strada

Strada verpakt uw badkamer als een geschenk, waardevol en in alle eenvoud. De ruime afmetingen en het dagelijkse gebruikscomfort beloven een unieke beleving. Strada biedt een ruime keuze aan afmetingen voor wastafels en opbouwkommen, en dit aangevuld met een mooie meubellijn in dezelfde geest.

Collectie Dea

Bij deze luxe badkamerserie voldoen geselecteerde materialen aan zachte, vloeiende rondingen. Een breed scala aan goed geproportioneerd, onderscheidend ontworpen keramiek, zoals opbouwwastafels, wastafels, toiletten met softclose zitting en bidets bieden een toevluchtsoord voor de zintuigen. De zuilwastafel stelt stijlvolle, moderne accenten met zijn sculpturale uitstraling. Een vrijstaande acryl bad, evenals een breed scala aan meubelen in 7 kleuren completeren deze serie.

Collectie Softmood

De perfecte balans tussen moderne zakelijkheid en warme elegantie: de keramische elementen, meubels en accessoires van de nieuwe badkamercollectie SoftMood van Ideal Standard zorgen met hun geometrische vormen, afgeronde hoeken en ranke materialen voor een betoverend effect en beantwoorden daarmee volledig aan de trend van het vrouwelijke minimalisme.

Collectie Playa

Wees jezelf

  
Met Playa's verfrissend eenvoudige en moderne stijl geeft u ruimte om uw eigen smaak uit te drukken. Playa is practisch en stijlvol en biedt uitmuntende prijs/kwaliteitsverhouding.

Collectie Tonic II

De badkamercollectie Tonic II van Ideal Standard wordt gekenmerkt door een tijdloos en technologisch hoogstaand ontwerp. Enkele kenmerken zoals de geïntegreerde verlichting, vindingrijke opbergruimtes en zuivere lijnen hebben ervoor gezorgd dat Ideal Standard voor de nieuwe Tonic II-collectie een iF Design Award in de wacht heeft gesleept.

Geometrisch design 
Tonic II is de nieuwe, complete badkamerlijn met eigentijds keramisch sanitair, kranen, badkamermeubels en baden. De collectie springt meteen in het oog door haar verfijnde geometrische design en zuivere lijnen. Zo schept Tonic II volgens de fabrikant rust en sereniteit, zonder in te boeten aan comfort. Zelfs in de kleinste badkamer komt de nieuwe collectie knap tot haar recht.

Collectie Connect

Practisch design
Kies uit drie verschillende wastafelvormen om je perfecte badkamer te creêren. Met bijpassende meubels, spiegels en baden biedt Connect slimme, functionele oplossingen tegen een betaalbare prijs. De serie is nu helemaal compleet met de nieuwe Connect Blue kranen.

Collectie Connect Air

Brengt verlichting in de dag
De collectie bevat een hoogwaardig, eigentijds assortiment meubelen aangeboden in een oneindige keuze van stijlen en maten. Het uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils en vindt aansluiting in elk type badkamer, ongeacht de beschikbare ruimte en behoeften.

Archimodule
 
 
De perfecte balans tussen moderne zakelijkheid en warme elegantie: de keramische elementen, meubels en accessoires van de nieuwe badkamercollectie SoftMood van MCS Keuken & Comfort zorgen met hun geometrische vormen, afgeronde hoeken en ranke materialen voor een betoverend effect en beantwoorden daarmee volledig aan de trend van het vrouwelijke minimalisme.
 
Archimodule: grenzenloze vrijheid, esthetische perfectie.
 
 
Perfect design: precieze uitlijning met de voegen van je tegels

De perfect getekende componenten van ARCHIMODULE passen zich aan de lijnen van je tegels aan. Zo gaat je keuze er precies uitzien zoals je het je had voorgesteld. Dit is mogelijk dankzij een montagerail onder elke component opdat deze individueel aangepast kan worden.
 
 
 
Meteen juist: hoekopstelling

Perfecte uitlijning op de muur: Alle zichtbare componenten van de modules lijnen zich perfect en heel precies af.
 
                   
Een precieze oplossing: compensatie van richtbaarheid en afstand
 
De telescopische regelpoten gebaseerd op de universele inbouwdelen zorgen voor een perfecte uitlijning van de kraan in om het even welk opzicht. Dit garandeert een rechte bevestiging aan de muur van verschillende componenten die er als één geheel uitzien.
 

Flexibiliteit zonder grenzen: het modulaire systeem


Het modulaire concept ARCHIMODULE verzekert een totale vrijheid van design. De componenten van het kraansysteem kunnen gecombineerd worden naar wens. Maak een keuze tussen de verschillende elementen en stel ze op naar eigen smaak. Er zijn geen beperkingen in de combinatiemogelijkheden en het is practisch oneindig in design.

Comfort, veiligheid en milieubewustheid:
de thermostatische technologie van Ideal Standard, getest en goedgekeurd, is ecologisch door het verbruik van water en energie te verminderen... Daarenboven kies je voor totale zekerheid met bescherming tegen brandwonden, evenals het ultieme comfort door een eenvoudige en constante temperatuursregeling van het water.

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com