Concept Swiss

 

Het Concept Swiss afzuigsysteem gedemonstreerd tijden de kookdemonstratie in de showroom van Keuken & Bad Almelo

Gourmet

De Gourmet is een mooi vormgegeven afzuigsysteem met zeer efficiënte afzuiging. De afzuigfunctie is direct in de inductiekookplaat geïntegreerd. Het afsluitklepje van de kookplaatafzuiging wordt door een subtiele drukbeweging geopend en wordt in de uitstand geheel gesloten. Het afzuigsysteem is gemaakt van hygiënische materialen en zeer gemakkelijk te reinigen.

 

Gourmet Pro

GOURMET PRO is een hoogwaardig afzuigsysteem met een prachtig design en zeer effectieve afzuiging. De afzuigfunctie is direct geïntegreerd in de inductiekookplaat. De afvoer van de GOURMET PRO opent automatisch naar boven en is volledig gesloten in de uitstand. Het afzuigsysteem is gemaakt van hygiënische materialen en zeer gemakkelijke te reinigen.

 

 

Gourmet XL

Gourmet XL is een hoogwaardig afzuigsysteem met een prachtig design en uitermate effectieve afzuiging. De afzuigfunctie is direct in de inductiekookplaat geïntegreerd.

De afvoer bevindt zich aan de achterzijde van de kookplaten, waardoor er geen ruimte verloren gaat voor korfladen. Het Gourmet XL opent automatisch en komt uit de kookplaat omhoog, in de uitstand is de XL volledig afgesloten. 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com