Silverline afzuigingen

Model 405 is een premium inductiekookveld met geïntegreerde afzuiging. De clou daarvan is: de kookdampen worden direct bij het kookveld naar beneden weggezogen. De beide kookzones aan de linkerkant kunnen met de brugfunctie tot een gezamenlijke kookzone worden samengevoegd, om zo ook groter keukengerei zoals bijvoorbeeld een braadpan optimaal te kunnen verhitten. De kookeenheid biedt 2 zones met een extra boostfunctie en 9 standen per kookzone. Er is een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden van de 405: het concept is niet alleen geschikt voor de gangbare keukenblokken, maar vooral voor woonkeukens met kookeilanden, waarin geen traditionele afzuigkap geplaatst kan worden of waarin dat bouwtechnisch niet mogelijk is.

De afdekking van de afzuigkap is eenvoudig te verwijderen zodat het metalen filter van roestvrij staal bereikbaar is en de verschillende onderdelen gemakkelijk gereinigd kunnen worden. 

 

MCS Keuken & Comfort levert de beide Silverline randafzuigplaten in roestvrij stal en zwart glas. Dat is neutraal en past bij elke keuken. Maar wie accenten wil aanbrengen of de 405 perfect op zijn huidige keukendesign wil afstemmen, die kan uit meer dan 20.000 Pantone,-, NCS-, RAL- en Sikkenskleuren de juiste kleur voor zijn randafzuigplaten kiezen.

 

 

 
Site to Edit Website Beheer Systeem   Webdesign by Hampsink.com